Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Dėl "pavogtų" vartotojų,

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

Dėl "pavogtų" vartotojų,
Kadangi vis daugėja tokių atvejų, kai yra "pavogiami" vartotojai, tai nusprendėme visus supažindinti su jūsų ir mūsų atsakomybe siekiant pažaboti iškilusias problemas.

Iki šiol dauguma žaidėjų, kurie paaiškindavo dėl kokios priežasties netekdavo vartotojo ir jei patikrinus tai pasitvirtindavo, tai dažniausiai vartotojas atgaudavo savo turtą. Nuo šiol jokių pasiteisinimų ir panašiai girdėti nebenorėsime. Nuo šiol už vartotojo saugumą būsite atsakingi ir patys. Mes, serverio savininkai suteikiame visišką saugumą iš sistemos pusės, todėl vartotojus visada "prarandate" tik dėl savo kaltės.

Ką daryti, jog neprarastumėte savo vartotojų ir turto?

• Venkite lengvų slaptažodžių, PIN kodų ir Slapto Klausimo Atsakymų, kaip pvz. 123 ir pan. Visada užmiršus svarbius duomenis galite juos susigrąžinti per mūsų automatizuotą susigrąžinimo sistemą, kuri užtikrins visapusišką saugumą ir greitą, bei patogų informacijos susigrąžinimą. Daugiau informacijos galite rasti ČIA.

• Nenaudokite jokiuose projektuose tokių pat slaptažodžių kaip ir mūsų serveryje;

• Neatskleiskite savo vartotojo slaptažodžio kitiems žaidėjams kad ir kaip jais pasitikėtumėte;

• Nesisiųskite jokių nepažystamų failų iš kitų serverio žaidėjų (ypač jei apie failą, prieš jo atsisiuntimą įspėja, jog jis nėra saugus);

• Stenkitės modifikacijas siųstis tiesiai iš jos kūrėjų nuorodos, nes modifikacijų platintojai dažnai pasinaudoja tuo ir įdeda savo failų, kurie padeda pavogti jūsų slaptažodžius;

• Niekur kitur nenaudokite savo el. pašto slaptažodžio ir jo niekam neatskleiskite;

• Stenkitės pinigus laikyti banke, kuriuos apsaugos sudėtingas PIN kodas vartotojo praradimo atveju;

• Naudokite Slapto Klausimo funkciją, kurią galite įjungti su komanda /saugumas. Įjungta funkcija suveiks, kai į jūsų vartotoja jungsis kitas asmuo žinodamas jūsų slaptažodį, bet prisijungti į vartotoja negalės jei nežinos jūsų Slapto Klausimo atsakymo. Svarbu, jog jis būtų sudėtingas ir atspėjimo šansas būtų labai mažas.

• Nesistenkite apgauti serverio savininkų sakydami, jog jūsų vartotojas yra pavogtas kai jį parduodate arba iškeičiate ir po to norite jį atgauti taip apgaudami žmogų, kuriam pardavėte ar iškeitėte savo vartotoją.

• Jeigu manote, kad kažkuriam kriterijui esate nusižengęs, tai tuojau pat pasikeiskite visus slaptažodžius ir užtikrinkite, jog tai nebepasikartotu.

 

Pagarbiai,
GreenSide administracija.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Stenkitės modifikacijas siųstis tiesiai iš jos kūrėjų nuorodos, nes modifikacijų platintojai dažnai pasinaudoja tuo ir įdeda savo failų, kurie padeda pavogti jūsų slaptažodžius;

Nesisiųskite JOKIŲ neaiškių modifikacijų, kurias jums siūlo kiti mūsų serverio žaidėjai! Per šią savaitę užfiksavome mažiausiai 6 atvejus, kurių metu žaidėjai atsisiuntę kito veikėjo pasiūlytus failus (.cs .asi) buvo apvogti tiesiogine to žodžio prasme. Buvo įsilaužta į jų serverio, bei forumo vartotojus, pavogti pinigai, paliktas darbas, uždirbtas RCON užblokavimas ir t.t. Primenu, mes tokiais atvejais žaidėjams nepadedame susigrąžinti turto, nes mes suteikiame visas galimybes apsisaugoti nuo tokių atvejų. Jeigu tokiais atvejais negalite padėti sau, tokiu atveju mes negalėsime padėti jums.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.