Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Naujas forumo dizainas,

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

Naujas forumo dizainas,

Atnaujinome forumo versiją ir išvaizdą. Su nauju forumo dizainu pristatome naują projekto logotipą bei visą vizualinį „greenside“ identitetą. Pagrindinė priežastis kodėl nusprendėme pakeisti senąjį forumo dizainą yra ta, jog senasis dizainas turėjo savo ydų, kurios trukdė forumui funkcionuoti 100% ir stabdė leidžiamus „IPS“ atnaujinimus. Naujasis forumo dizainas yra orientuotas į greitesnį ir švaresnį naudojimą. Ateityje tikimės tobulinti šį dizainą („darkmode“ ?) ir likti su juo kiek galima ilgiau.

giphy.gif

Norime įspėti, jog forume vis dar gali būti atitinkamų dizaino klaidų (netinkamoje vietoje atitinkamas elementas, ne tokios spalvos elementas ir pan.) todėl tikimės, jog radę klaidę apie tai pranešite „Forumas“ skiltyje, „Klaidos“ forume.

Kaip ir visada norime padėkoti žmonėms, kurie prisidėjo prie šio dizaino sukūrimo. Išskirtinis AČIŪ vegallas.eu už dizaino idėją ir jos įgyvendinimą eilinį kartą. Taip pat labai didelis AČIŪ mantasDEV už dizaino sukodavimą ir pritaikymą IPS forumo varikliukui.

Tikimės, jog pamilsite šį dizainą taip, kaip spėjome pamilti ir mes!
Pagarbiai „greenside“ administracija, 2020

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.