Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Ratuoti riteriai turi naująjį savo karvedį

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

Trumpa atrankos apžvalga ir pagrindiniai kandidatai,

Atranka pasirodė ganėtinai stipri. Turbūt dėl to, jog tai darbas, kuriam vadovauti yra paprasčiausia (mažiau atsakomybės, pastovesnis darbuotojų ratas, daugiau nei aiškios užduotys) lyginant su kitais serverio darbais. Nors rimtų kadidatų buvo tik pora, bet buvo ir tokių „extra“ pasirinkimų su kuriais būtų galima rizikuoti, o tai jau daro atranką ganėtinai gera. Šioje atrankoje taip stipriai rizikuoti manau nereikės.

Trumpai apie žaidėjus, kurių nepaminėsiu prie pagrindinių kadidatų,
Vienas iš žaidėjų pateikęs savo kandidatūrą pripažino, jog kandidatavęs nebūtų, bet jį paskatino draugai. Dėl šios priežasties nesu garantuotas kiek toks žaidėjas turės noro „laikyti“ tokias pareigas vien tik dėl draugų. Kitas kadidatavęs žaidėjas turėjo atitinkamą istoriją mūsų projekte. Galbūt ne visad gražiai atsiliepdavo apie projektą, bet pagrindinė priežastis kodėl jis nebus paminėtas prie pagrindinių kandidatų ta, jog nesu patenkintas jo aktyvumu serveryje. Verta paminėti, jog šio žaidėjo kandidatūra pasirodė turbūt rimčiausiai, todėl tikiuosi kad suaktivėjęs jis nenustos savimi tikėti. Dar kitas žaidėjas pateikęs savo kadidatūrą atrodo lyg perrašinėtų pakoregavęs vieną kandidatūrą ir ją keltų vis į skirtingus direktoriaus rinkimus. Dėl šios priežasties taip pat nesu  įsitikinęs kiek toks žmogus gali turėti savyje noro, kai neturi jo paruošti „šviežios“ kandidatūros. Ir paskutinis žaidėjas, kurio nepaminėsiu prie kandidatų, nes nelabai supratau dėl kokios priežasties žaidėjas aplamai nori tapti šios firmos direktoriumi. Aplamai kandidatūrą suprasti sudėtinga, nes paminėti atitinkami žodžiai sakiniuose taip, jog galima kartais patį sakinį suprasti keliomis prasmėmis. Mano manimu direktorius turėtų turėti aiškesnį mąstymą, nes su tokiu minčių dėstymu nemanau ar darbuotojai visad tinkamai supras savo direktorių.

Pagrindiniai kandidatai,
Pagrindiniai kandidatai, kuriuos norėčiau aptarti plačiau yra Thom_Miller ir Joe_Vega. Pirmiausia norėčiau aptarti Thom kandidatūrą. Visų pirma gaila, jog vienas iš pagrindinių kadidatų neturi galimybės savaitgaliai būti aktyvus. Tai turbūt pagrindinis minusas, kuris sumaišė visas kortas. Pats minėjai, jog savaitgaliais pavaduotojas galėtų tave pavaduoti, bet aš asmeniškai esu kitokios nuomonės apie pavaduotojus, todėl toks variantas manęs netenkina. Kalbant apie antrąjį kandidatą, tai turbūt daugiausiai šiuo metu žinantis apie esamą pervežėjų  firmos virtuvę, todėl tai turbūt būtų saugiausias variantas šioje atrankoje. Bet nesu įsitikinęs kiek to parako pas tamstą yra likę po pavaduotojo pareigų. Todėl šiuo atveju surizikuosiu su (ne)saugiausiu variantu ir tikiuosi manęs nenuvilsi. Ir labai tikiuosi, jog perlipsi per savo kaip pavaduotojo iškeltą kartelę ir įrodysi man asmeniškai kad pavaduotojo pareigos nėra tas pats kas direktoriaus.

Naujasis pervežėjų firmos direktorius @Joe Vega.

„Greenside“ administracija
2020, sausio 11d.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.