Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Atsiliepimas apie projektą - Edward_Harrell

Edward_Harrell

Rekomenduojamas pranešimas

SR8PgwB.png

Yo, užsukau pasižvalgyti kas naujo šitame serveryje, vis gi jau pakankamai senas kaip ir aš (juokiuosi), o žaisti čia dar neteko. Parašysiu trumpą atsiliepimą apie projektą, kas labiausiai nustebino ir kas šiek tiek krito į akis, žinant tai, iš kur esu atėjęs, nustebino tikrai labai daug kas. Pradedam!

cFg3yZM.png

Vau. Nustebino, kad viskas labai super padaryta, net darbai be pakvietimo turi kažkokius veiksmus, apart to, kad rinktų checkpointus ir suktų ratus aplinkui miestelius. Žinoma, dar visko neišbandžiau, kadangi projekte praleidau tik 1.30val, bet pirmas įspūdis labai geras ir užkabino! Taip pat labai patiko veikla kalėjime (jau teko atsisėsti : D), jog yra kažkas tokio, kad galėtum išeiti greičiau (skalbiniai). Džiaugiuosi, jog naujokui dauguma dalykų nemokamai ir patys žaidėjai atsižvelgia į tai, jog esi naujas ir už paslaugų pasinaudojimą, jie tau gražina pinigus. Tas labai pradžiugino. Tikiuosi, jog išbandęs kitus serverio dalykus, pradirbęs kituose darbuose, nenusivilsiu ir įspūdžiai bus dar geresni.

iU0fElq.png

Per savo 1.30val žaidimo serveryje, teko pabendrauti tik su porą asmenų, iš kurių tikėjausi šiek tiek daugiau. Suprantama, jog nusipirkus paslaugas, naujokai palieka tuščioje vietoje ir pagalbą jiems suteikti norisi tikrai labai mažai žaidėjų, nes atsiranda savi prioritetai, bet glumina, kad net atkeliavus naujiems padarams į projektą, jie yra žeminami (kaip pavyzdys, daužomos nuomos mašinos, jog sprogtų ir turėtum autostopu judėt iš taško A į tašką B), mmm, taip pat (atsikalbinėjimai, žeminimai (ir žinai, jog negali nieko pasakyti atgal, nes gausi mute) bei kiti elementarūs dalykai). Nesureikšminu šito, žinant, iš kur esu atėjęs, pas mus tas irgi nebūdavo toleruojama, tik liūdna, jog ir čia atsiranda tokių, kurie tiesiog naujokų nevertina (Datas Banginis, Walter kažkoks), anyways. Tiek.

nRSowsE.png

Trumpai, labai nustebino. Viskas kruopščiai padaryta, neperdėta, viskas savose vietose ir išlaikytas unikalumas. 10/10. Džiaugiuosi, jog yra tokių nuostabių žmonių, kurie stipriai prisidėjo prie serverio išvaizdos, jog visas atrodytų nepriekaištingai.

Bh6ZSrt.png

Em, neteko dar visko išdirbti, prasibandyti, pažiūrėti kas per sistemos, kaip viskas veikia, bet kaip ir minėjau viršuje, labai didelį įspūdį paliko pačios sistemos, tad manau, jog dėl darbų serveryje taip pat nebus neigiamų emocijų. Kol kas, viskas labai šauniai ir kruopščiai padaryta. 

dq1HNVr.png

Pagalbos gavau tik iš paprastų žaidėjų, arba vipų. Dėl administratorių, jos kaip ir rašiau, nelabai gavau, priešingai, buvo mašinos sprogdinamos ir t.t (iš keletos administratorių tokios ,, teigiamos " emocijos, ne iš visų žinoma). Už pagalbą norėčiau padėkoti medikams bei taxistams labiausiai, kadangi, buvo gražinami pinigai už tam tikras paslaugas, buvo padėta visais klausimais, kuriuos aš uždaviau. Matosi, jog surinktos labai stiprios komandos abiejose firmose. Ačiū jiems!

Overalas, 9/10. Viskas būtų idealu, jeigu ne porą žaidėjų, tačiau nenuvertinu projekto.
Kam smalsu, atsiliepimas rašytas ant tamsaus forumo, todėl dėl teksto, grafikos darbų nematymo, atsiprašau! 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.