Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Vartotojų dalinimosi problemos sprendimas,

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

Vartotojų dalinimosi problemos sprendimas,
Kadangi vis dažniau susiduriame su tokiomis situacijomis, kai vartotojai yra dalinami draugams arba tiesiog parduodami, nusprendėme imtis atitinkamų priemonių, jog tai sukontroliuotumėme. Nuo šios dienos už pažeidžiamas serverio taisykles bus baudžaimas tiek vartotojo savininkas, tiek už vartotoją žaidžiantis asmuo.

Pavyzdys nr. 1: Jūs paskolinate savo draugui savo vartotoją. Jūsų draugas gauna „RCON“ užblokavimą ant Jūsų paskolinto vartotojo. Tokiu atveju tiek jis, tiek Jūs prarasite visus registruotus vartotojus mūsų serveryje ir būsite blokuojami abu „RCON“ užblokavimais.

Pavyzdys nr. 2: Jūs parduodate savo vartotoją atitinkamam asmeniui. Tas asmuo po kurio laiko yra blokuojamas „RCON“ užblokavimu ant Jūsų parduoto vartotojo. Tokiu atveju tiek jis, tiek Jūs prarasite visus registruotus vartotojus mūsų serveryje ir būsite blokuojami abu „RCON“ užblokavimais.

Pavyzdys nr. 3Jūs paskolinate savo draugui savo vartotoją. Jūsų draugas yra nepageidaujamų gaujos narių sąraše arba nepageidaujamų darbuotojų sąraše. Tokiu būdu Jūs padedate savo draugui „apeiti“ šiuos sąrašus, todėl esate šio pažeidimo bendrininkas. Dėl šios priežasties tiek Jūsų draugas, tiek Jūs esate įrašomi į šiuos sąrašus ir esant reikalui blokuojami už apgaudinėjimus.

„Greenside“ administracija
2020, kovo 22d.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.