Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,

Mafijos Senelis

Rekomenduojamas pranešimas

Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Tautvidas_Krisci
Jūsų atstovaujama firma: Taksistų direktorius.
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Gordon_ Hells
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Firmoje atsistatydino firmos pavaduotojas, tai iškarto noriu pasirinkti sau naująjį pavaduotoją. Šis darbuotojas, rodo noro dirbti, yra motyvuotas, suprantantis sistemas kas susyje su taksistų darbų, taip pat turi patirties vadovavime, tai savo patirti pratęs dabar tampant pavaduotojų. Šiuo metu be pavaduotojo būtų sunku išlaikyti firmą, pats esu dirbantys, tai reikia antro žmogaus kuris pavadovautu kai manęs nėra. Sėkmės tau vadovavime, Gordon.
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Parašė (redaguota)

Jūsų Vardas_Pavardė: Mantas_Exotic
Jūsų atstovaujama firma: Medikai. 
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Tomukas Tomas
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Su šiuo darbuotoju dirbame nuo pat Lapkričio mėnesio. Sužavėjo jo pastovumas, pagarba darbui. Seniau dalyvavo atrankoje, bet konkurentas buvo savaip stipresnis, bet šiam žaidėjui jaučiu didelę pagarbą už jo indėlį į darbą. Tad norėčiau jį priskirti į pavaduotojus. 
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu. 

Redaguota Mantas_Exotic

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Parašė (redaguota)

Jūsų Vardas_Pavardė: Arnas_Hazer
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policininkai, Direktorius.
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 29d.
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Pavyduoliai heiteriai. Buvo smagu, dominavom ir uždarėm barą. Dėkui @Aurimas_Makvynas@Colgeitas_Extra@Malacy_Edwa ir visiems kitiems už pagalbą šios kadencijos metu.. Dėkui @Migelis_Zhebtuvelis už suteiktas pareigas, gaila, kad taip greit baigėsi viskas. @Taduse_Jrg dėkui tau, jog esi toks, koks esi, linkiu sėkmės gyvenime. O apibendrinus, kadencija vertinčiau gerai, surinkau stiprų kolektyvą, gerai pajudėjom prieš barą, buvom stipri komanda. Pradžioje kadencijos padariau klaidą, kuomet sumaišiau asmeniškumus su pareigomis, o iš šios klaidos pasimokiau ir kadenciją tęsiau jau pasitaisęs. Tikrai norėjau dar pabūti direktoriumi, tačiau susiklostė kaip susiklostė ir dėl savo padarytų klaidų esu kaltas tik pats aš ir tai puikiai suprantu. GreenSide serverio tikrai nepaliksiu ir labai tikiuosi, jog dar susitiksime. 💖

Redaguota Arnas_Hazer

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jūsų Vardas_Pavardė: Tautvidas_Krisci
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Taksistų direktorius.
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: Apie 288 dienas kažkur.
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Iš tikro išbuvau gan nemaža laiką pareiguose pats esu nustebęs, jog tiek man pavyko! Iš tikro atsibodo ta pati rutina, firmoje įgyvendinau ką ir norėjau, nebebuvo minčių ką galėčiau pakeisti ar kažko naujo įgyvendinti. Tad nusprendžiau, jog perleisti vietą kitam direktoriui su naujomis temomis bei darbuotojais. Visų pirma norėčiau padėkoti labiausiai iš širdies @Migelis_Zhebtuvelis tau už suteiktas pareigas šiame serveryje, vienintelis tu man jas suteikei pasitikėjai manimi, vien dėl mano praeities klaidų. Tikiuosi tavęs nenuvyliau, jei toliau gyvuosim dar susitiksim kitoje kadencijoje! Dabar norėčiau padėkoti savo geriausiems pavaduotojams @Dovydas_Gameris @Kent_Mendez @Gordon_ Hells, ačiū jums už stipria pagalba kai man jos reikėjo, pavadovavote kai aš negalėjau tuo metu prisijungti, su firma tvarkėtes super! ❤️ Dabar tariu sudie! (firmos darbuotojai best: @Bitee_Maja @Laurynas_Bond @Tautvydas_Udravich @Elve_Valor @Gramas_Anas @Dark_Boy @Heca_Rim @James_Vercceti @Maiklas_Maikas @Man_Penki @Vilius_Hardcore @Dwayne_Jahseh @Pijo_Bayon @Nemana_Reikals @Taduse_Jrg @Just_Doing @Ruki_Bazuki buvot geriausi! <3).

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jūsų Vardas_Pavardė: Charles_Leclerc
Jūsų atstovaujama firma: Mechanikai
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Marco_Guerra
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Pačiam atsitiko bėdų tai prisireikė pagalbininko. Marco, gerai sutaria su komanda, puikiai supranta kaip vyksta pavaduotojo/direktoriaus procesai, kadangi yra buves direktorius. Reikalingas aktyvus zmogus, tai jis gali prisijungti ir dienos metu, kas man kaip pavyzdys nelabai imanoma. Nieko aiskinti nereikia, viska labai greit perprato. Manau, kad noriu ji pasirinkti todel, nes reikia patyrusio zmogaus, kuris galetu mane pavaduoti. Šiuo metu nelabai ka turiu daugiau ir paimti i sia vieta. Taip pat dar pasikartosiu, kad palaiko puikia komandos atmosfera, tai tiek.
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Rolandas_Capito.
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Pervežėjai.
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 42d.
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: done.  

Redaguota Rolandas_Capito

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.