Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,

Mafijos Senelis

Rekomenduojamas pranešimas

Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Charles_Leclerc
Jūsų atstovaujama firma: Taksi
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Gytis_Sky
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Vienas sakykime neramiausių pavaduotojų atsistatydino, kandidatų buvo daug, tačiau kažkas neišlaukė, kažkas pabėgo, tad laikas atėjo naujam. Darbuotojas firmoje dirba jau mėnesį laiko, pasiektas 5 rangas ir yra toliau dirbama tikrai efektyviai, matosi ir pagal algos pildymus. Pasiūlo idėjų kaip galėtų būti geriau, taip pat pastebi mano paties padarytas klaidas, jas pataiso. Manau, kad šį kartą tikrai darbuotojas nusipelnė šių pareigų, nes pasiekęs 5 rangą toliau aktyviai dirba, priima iškvietimus, atėjusiems naujokams padeda apsiprasti, paaiškina, kas kaip. Šansą noriu duoti, nes jis man paliko įspūdi jau pildydamas anketą į darbą, labai gražiai ir subtiliai užpildė, tad tai tik rodo, jog darbuotojas tikrai pasiruošęs tolimesniam žingsniui, o ir praeitas pavaduotojas deda už jį labai didelį pliusą, tad manau, kodėl gi jo nepaskyrus. Viską puikiai supranta tiek įmonės valdymo sistemoje, supranta kaip veikia sistemos, ką reikia daryti, ko nedaryti. Linkiu didžiausios sėkmės mano naujam pavaduotojui, nepavesk!
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: Claudas_Baryga
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policijos firmos pavaduotojas
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 20
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Tai pagrindinė priežastis - Laiko trūkumas, sunku skirti laiko samp'ui, realiam gyvenime begalės reikalų todėl nelabai spėju visko atlikti vienu metu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pavaduotojo paskyrimo šablonas: 
Jūsų Vardas_Pavardė: Gaby_Blu
Jūsų atstovaujama firma: Policijos Departamentas
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Aurimas_Makvynas
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Kaip žinote, esu užimtas asmuo realiame gyvenime ir nevisuomet spėju prisijungti į veiksmus. Dabar kurį laiko neturėjome pavaduotojo, kadangi man buvo pernelyg sunku apsispręsti, jog kuris iš 2 darbuotojų  yra labiau vertas šių pareigų. Tad leidau nuspręsti savo darbuotojams. Visi išrinko Aurimą.

Dauguma žino, jog jis turi patirties su vadovavimu ir yra buvęs Policijos Departamento valdžioje. Kad ir po šitiek laiko praėjo nuo jo kadencijos, Aurimas vistiek yra užsidegęs ir pasiruošęs padaryti viską dėl šios firmos kaip ir aš.

Kuomet jis buvo priimtas dirbti šioje firmoje,kurį laika stebėjau kaip jis geba elgtis įtemptose situacijose, kaip bendrauja su kolegomis. Nemeluosiu, bet viskas buvo tobula. Taip supratau, kad jis sugebės būti pavaduotojo pozicijoje ir man nereikės nerimauti dėl jo neaktyvumo ar žinių stokos. Tad Aurimas TIKRAI manęs nenuvils ir gebės dirbti savo darbą.

 

Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Charles_Leclerc
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Taksi, direktorius.
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 84 dienos.
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Iš tikrųjų išsisėmė viskas, būtent taksi firmoje, viskas kaip ir buvo gerai, tačiau pabodo pats kaip firmos darbas, kadangi čia dirbu kaip darbuotojas nuo rugpjūčio 10 dienos. Smagi firma, kuriai tiek daug priežiūros ir nereikia, čia galima laikyti ir laikyti tą direktorių, tačiau kažkam visada ateina laikas pasakyti viso gero ir tiek. Buvome subūrę galbūt nelabai didelę, bet labai smagią komandą, daug darbuotojų dabar labai sėkmingai dirba ir kitose serverio įmonėse, ten atsiskleidžia taip, kaip ir turėtų. Kalbant apie patį direktoriavimo laikotarpį, tai jis buvo tikrai smagus, galbūt ne visada vyravo pastovumas ties darbuotojais ir dažnai susidurdavau su iššūkiais, bet vis kažkaip juos įveikdavom ir viskas būdavo gerai. Apie savo buvusius darbuotojus pasakysiu tik tiek, kad buvo tikrai visokių, bet viskas su tuo gerai, visokių buvo, visokių reikia. Tikrai smagus ir linksmas laikotarpis praėjo, tikiuosi, kad kada nors išeis tai pakartoti. Iš serverio nedingstu tikrai. Na ir aišku, kaip be padėkų, gražių žodžių, kurių tikrai buvo šiame laikotarpyje.
Visų pirmą, norėčiau padėkoti savo geriausiam ir nuostabiausiam darbuotojui - @Maxim_Kinderis. Tai buvo ilgiausiai išdirbęs darbuotojas, bei geriausias darbuotojas. Visada stengiuosi padėkoti savo 5 žvaigždučių klubui, tai darbuotojams, kurie pasiekė 5 rangą įmonėje, galbūt kažką ir galiu būt pamiršęs, nepykite. @Laurynas_Bond, @Bunta_Fujiwara, @Tryras_Vanduo, @Justas_Paklausk, @Pakalniuks_Alfa.
Noriu padėkoti žmonėms, kurie prisidėjo vienaip ar kitaip prie mano direktoriavimo. @Gaby_Blu, @Tomas_Honor, @Augustea_Honor, @Tautvydas_Udravich, @Strong_Blue, @Bobikas_Armanis, @Jokis_Pro, @Khai_Weed, @Black_Ride, @Zalia_Arbata, @Twix_Snickers
Idėją, kurią davė būtent pildyti į direktorių - @Gvidaz_Bond.
Direktorių prižiūrėtojui, kuris suteikė šansą - @Migelis_Zhebtuvelis.
Savo padaužai pavaduotojui - @Vincas_Zzz. (a.k.a 2,5k minučių į savaitę atpirkdavo kaltes).
Savo pavaduotojui - @Gytis_Sky.
Visai direktorių komandai, bei visiems darbuotojams, ačiū už Jūsų indėlį į šią firmą!
Ačiū chebryte ir iki kitų kartų!

Spoileris

luzl2mT.png

 

Redaguota Charles_Leclerc

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Gaby_Blu
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policijos Departamento direktorė.
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 33 dienos.

Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:

Na, LCPB firmai atėjo galas... Ogi atėjo todėl, nes direktorė nebeturi laiko ir ta pati rutina veda ją iš proto... Norėjau žinoma pabandyti naujų dalykų, beeet viskam yra ribos. Beet aš tikraai esu nustebusi, jog man suteikė šansą būti šioos pačios geriausios ir nuostabios firmos direktore! Tiek patyrėm visi kartu ir gerų ir blogų momentų! Tačiau visos jos labiausiai buvo geros ir įsimintinos! Jokiame darbe neesu dirbusi, kuriame būtų tiek daug fainų žmonių vienoje vietoje, kurie visi vienas kitą palaiko ir padeda. Buvome tarsi viena didele šeima, kitaip žinoma kaip Spurgių Gang'as ❤️

Negalėčiau nieko blogo pasakyti apie savo darbuotojus, nes jie buvo patys geriaaausi! Žinoma, buvo ir momentų kuomet grojo mano nervais, bet viską susitvarkėm ir susitaikėme :D Neįmanomą man buvo ant jų pykti... :D

Pradėkime dėkojimo laišką:

Esu labai dėkinga @Migelis_Zhebtuvelis, jog suteikė šansą man atstovauti šiai įmonei! Bei ačiū, jog padėjai man! 

Tai pat noriu padėkoti savo pirmąjam pavaduotojui @Claudas_Baryga su kuriuo ir praėjome pačius sunkiausius momentus, kurie ir buvo nuo pat pat pradžių. Tačiau vėliau įsivažiavome ir padarėme tikrai daug šios firmos labui! Sukūrėme tikrai daug įvairiausių sistemų tiek forume tiek Discorde! Buvome tikrai vienas kumštis... Sunku buvo tave paleisti iš pavaduotojo pareigų ir gaila, jog ne kartu išėjome iš šios firmos. Bet ką darysi ❤️ Ačiū tau.

Na, padėkosiu ir savo antrąjam pavaduotojui @Aurimas_Makvynas kuris šiek tiek pabuvojo pavaduotojaus kėdėje ir tikrai padarė daug dėl šios firmos. Jis buvo griežtas, bet tik dėl to, jog būtų tvarka firmoje ir serveryje. Bet nebuvo perdaug jau griežtas tikrai :D Ačiū tau, jog saugojai firmą ir mūsų spurgučius kol manęs nebuvo. Tikrai rekomenduoju tave tapti šios firmos direktoriumi, nes tau sekėsi puikiai tvarkytis su ja.

Taaip pat padėkosiu tiems, kurie mane palaikė ir padėjo man ! : @Charlie_Gambino, @Funny_Ness, @Bitee_Maja, @Charles_Leclerc

Na ir kaip gi nepataginsiu savo mylimu spurgučių ❤️:  @Kle_Bonas @Kevin_Stevenson @Clem Klem @Tule_Blck @Elve_Valor @Lucky_Dealer @Laurynas_Leigon @Gvidas_Johnsonas @Liam_Vazquez @Ethan_Runner @Howard_Jonhson @Kevin_Yang !

 Kad ir nebesu jūsų direktorė, vistiek jūs liksit mano spurgučiais ❤️ Linkiu jums tik gero ! 

Na, o tiems kurie norėjo man tik blogo, tai jūs mane ir motyvavote dirbti toliau čia 😘 Kaip ten Sir Lewis Hamilton sakė: ,,You can knock me down, but I get up twice as strong." Tad laukit mano sugrįžimo ❤️ 

image.png?ex=65a1788f&is=658f038f&hm=3c5

*LCPB firma out*

Redaguota Gaby_Blu

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Charlie_Gambino
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Mechanikų pavaduotojas.
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 39 dienas.
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Nusprendžiau palikti dėl to kad gan senai jau dirbu mechanikų ir pabodo vis ta pati rutina, norėtųsi padirbti ir kituose darbuose. Ačiū @Jake_Willson, @Migelis_Zhebtuvelis, @Black_Hand@Aurimas_Dancingas, @Bridu_Zvejys, @Clem Klem, @Deivis_Lithuanian, @Izidorius_Kentas, @King_Legend, @Lucky_Dealer, @Marco_Guerra, @Safari_Mesh, @Salvatore_Bufalino, @Dainida_Prn, @Tommy_Scalleta, @Tony_Gillera.
 Mixed Martial Arts Sport GIF by UFC

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Jake_Willson
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Mechanikų Direktorius
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: Kažkas tarp 53-54Dienų
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:  Na pirmiausia kas turi pradžia tas turi ir pabaiga, pirmiausia tai asmeninės problemos, dėl kuriu apkrauta galva, jas kuo puikiausiai Migeli žinai, sekantis dalykas, pasikeitė šiek tiek darbo valandos, tad grįžus norisi ramiai tiesiog pabūti pachillinti, o ne sedėti forume, ar galvoti ka čia padarius su firmą, tiesiog neturiu nei noro nei galimybės galvoti ka pakeisti firmoje, kad įtraukti darbuotojus į firmos veikla, o antra, tai niekada niekur nenorėjau užimti vietos, jei matau, kad kažkas tikrai gali pasirodyti geriau, ar atlikti geriau darbą, aš visada užleidžiu vietą, kaip ir dabar, manau Migelis ras jauną, veržlų, turinčių pilną bagažą idėju firmai. Noriu pirmiausia Padėkoti @Migelis_Zhebtuvelisuž suteiktą progą pasedėti tam senai lauktam krėsle, jis man patiko, tikiuosi nenuvyliau, mažu pagerėjus situacijai, apsilankysiu vėl kokioj atrankoj jums leidus 😊. Toliau @Emilisvn_Samp Ačiū už palaikymą ir patarimus sūnau :D @Charlie_Gambino Tau irgi didelis ačiū, kad pakentei mane tiek laiko, ir nemaža laiką pavadavai mane kilus problemoms, nors dėl pavaduotojo susitarėm per 3-4 žinutes, žinojau kad nepavesi, kad galima pasitikėt, visiems linkiu tokio puikaus pavaduotojo. 

Ačiū jums, už indeli, už palaikyma.
Sandelininkas: @Black_Hand   Serverio kenkejai: @Jack_Stallon ir @Izy_Izy   @Tony_Gillera Pasipilstom!    @Safari_MeshPradėk keltis rangus.
@Dainida_Prn Taves tai noriu atsiprašyti už tą labai ilga sandeliavima :D
Ir ištikro visiems ačiū, nesupykite jei ko nepaminėsiu:

@Adam_Frank @Bitee_Maja @Matas_Green @Salvatore_Bufalino (Ačiū tikrai, nepamiršiu šios kadencijos :)
Ačiū visiems kas dirbote pas mane!
Ačiū ir gfx'eriui už greitus ir kokybiškus darbus @David_Edyionii

Paskutinis tag'as @Tautvydas_Udravich nu ka meile, lauk ateiniu pavergaut ❤️

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: Aurimas_Makvynas
Jūsų atstovaujama firma: Policija
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Zalia_Arbata
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Tai visu pirma pradesiu nuo to, kad jis nėra turėjas jokių pareigų projekte. Yra draugiškas bei bendraujantis, nesivelia į konfliktus. Stengiasi padėti man bei noriai pildo visas sukurtas sistemas, nors jų ir nėra daug. Dalyvauja veikloje bei veiksmuose. Viska supranta bei yra tinkamas kandidatas užimti šias pareigas, yra jaunas tad manau gal net puikiai tiktu periimti ateityje pareigas po manes
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: Boss_Like
Jūsų atstovaujama firma: Mechanikai
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Tule_Blck
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Žmogus kuriuo pasitikiu, kad puikiai galės padėti man sunkiu metu, padės surinkti gerą, bei efektyvią komandą. Noriu suteikti jam šansą pirmą kartą projekte tapti pavaduotoju ir nuo šito mažo laiptelio pradėti siekti ir aukštesnias pareigas projekte.
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Parašė (redaguota)

Jūsų Vardas_Pavardė: Aurimas_Makvynas
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policija, direktorius
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 20
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Labas vakaras, atėjo laikas palikti pareigas. 20dienų yra mažas laiko tarpas, visgi direktorių gavau su perleidimu, tad tikėjausi iš savęs daugiau, bet yra kaip yra. Policijos direktorius labai daug laiko reikalauja žaidime, vien kontrabandos laiko atima daug ir pastoviai turi būti praktiškai pririštas. Nors ir 20dienų mano kadencija užtrukto, bet per tą laika buvo daug visko. Noriu tarti ačiū, @Gaby_Bluuž perleidimą. Ačiū @Migelis_Zhebtuvelis už tai, kad pasitikėjai manim ir sutikai priimti be atrankos į direktoriaus postą, galbūt nuvyliau tave, bet yra kaip yra. Ačiū savo pavaduotojui @Zalia_Arbata tikiuosi pamatysiu per kitus rinkimus tavo vardą kaip naująjį direktorių. Ačiū barams už veiksmus. Ir žinoma ačiū savo geriausiam kolektyvui, be šitų banditų nebūčiau nieko padaręs laikykitės vyrukai. @Gytis_Sky @Gytis_Time @Dzeris_Nezinau @Gvidas_Johnsonas @Kle_Bonas @Mantas_Exotic @Laurynas_Epic @Kevin_Yang @Izidorius_Kentas @Laimex_Teams @Justas_Geruma @Alan_Hill @Demarcus_Norwood @Armis_Mika @Anthony_Gryn @Rolandas_Huba @Marcus_Davidson
KjG0Iyi.png?ex=65a1ae1f&is=658f391f&hm=b

Redaguota Aurimas_Makvynas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Maxim_Kinderis 
Jūsų atstovaujama firma: Diamond Taksi
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Saras_Tema
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Labai aktyvus firmos darbuotojas, padeda ne tik man, bet ir kolegoms. Yra pozityvi asmenybė, žinau jog praeityje yra padaręs klaidų, tačiau iš jų mokomės. Dar įdomus faktas, jog per tiek laiko praleisto serveryje, jis nėra turėjęs pareigų. Bus įdomu pamatyti, kaip jis susitvarko su pareigomis ir tikiuosi, jog mūsų tikslai ties šia firma išsipildys. Sėkmės, Šarai.
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Parašė (redaguota)

Jūsų Vardas_Pavardė: Tautvydas_Udravich
Jūsų atstovaujama firma: "ROSE Clinic", medikai.
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Heca_Rim
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Visų pirma, paminėsiu, kad buvo paskelbta atranka google forms būdu. Jame buvo renkamas pavaduotojas. Buvo žiūrima į darbuotojo anketos aprašymą bei pačio darbuotojo poelgį pačiame žaidime ir ne vien. Pačią anketą jis buvo gerai aprašęs. Taip pat darbe jis jau dirba nuo antros atrankos, kurioje pateko ir iki šiol vis dar dirba firmoje. Aktyvumu nepasižymi stipriai, tačiau mano manymu, tai nepakeis nieko, gal net pavyks aktyvumu pasižymėti labiau nuo šiol. Taip pat norėjau duoti valdžios poste nepasižymėjusi asmenį. Iš tikrųjų pliusų apie asmenį turiu daug, visų pirmą, jis neigiama reputacija nėra pasižymėjęs. Taip pat jis ne kartą yra asmeniškai man rašęs apie firmą ir jos pokyčius bei atsižvelgė į klaidas pačioje firmoje. Tad labai pagirtinas asmuo esi ir tikrai tikiu, kad vienas prie kito pritiksim valdžioje ir pasieksim aukštesnes aukštumas medikuose.
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu. 🌹

Redaguota Tautvydas_Udravich

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: Mantas_Exotic
Jūsų atstovaujama firma: Policija
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Aurimas_Makvynas
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Puikus serverio žaidėjas, puikiai sutariame, suteiks pagalbos bunant direktoriumi.  Puikiai komunikuoja su kolegomis, dažnai bunantis DC pokalbiuose. 
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: Tautvydas_Udravich
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: ROSE Clinic, direktorius.
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 2023.12.11 - 2024.02.11 (63 dienos)
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:
 

Spoileris

Apie palikimo priežastį pasakysiu trumpai tiems, kuriems nesinori skaityti daug. Kodėl palieku šį postą?
Jau šiek tiek atsibodo ta pati rutina, kaip valdžios narys, tikrinu visų užduotis, vežinėju medikamentus be tikslo ir dažniausiai lakstau su infernusu. Pritrūko veiklos man pačiam, norėtųsi padirbti, kaip darbuotojas ir vėl priprasti prie visos šios veiklos ir dirbti padorų darbą, keltis rangus ir t.t. Tokia ir pagrindinė priežastis.
 

O tiems, kas nori detaliau paskaityti - štai.
Jau praėjo 128 dienos nuo mano įsidarbinimo medikuose ir 63 dienos nuo direktoriaus posto gavimo. Atrodo gana vidutiniškas laikotarpis. Mediku įsidarbinau pirmąkart ir iki šios dienos vis dar esu juo. Per šį laiką buvo įvairių įvykių, pd, taksi bei mechanikų direktoriai pasikeitė. Tikrai buvo keista matyti pažįstamus veidus išeinant iš šios valdžios, tačiau atėjo ir mano laikas atsistatydinti. Taigi, noriu padėkoti savo buvusiam ir šiuo metu esamam direktorių prižiūrėtojui @Migelis_Zhebtuvelis už suteiktą šansą ir pasitikėjimą su šia firma. Už sukurtas DP užduotis, kurios galima sakyti išgelbėjo fondą ne kartą . Taip pat nepamiršiu ir tavęs @Marco_Guerra, su tavimi varžiausi dėl direktoriaus posto. Abu buvome laikini pavaduotojai tuo metu, kas buvo visiškai naujo. Taip pat didelis ir labai didelis dėkui @Bitee_Maja, tu parodei kas yra tikroji valdžia, suteikei labai daug motyvacijos. Pačioje pradžioje, Emos laikais supažindinai mane su karo mediku, kuriuo net nežinojau kaip būti ir kas ten vyks. Aprašei tokį aprašymą, kad vau. Taip pat padėjai sukurti karo medikų skiltį.

Prisiminkime kaip prasidėjo visos firmos egzistavimas. Rangų sistemą pilnai įkūriau gruodžio 14-16 dienomis. O jau gruodžio 17 dieną turėjome pirmą žmogų, kuris pasikėlė į antrą rangą. @Marco_Guerra tu buvai pirmasis, kuris pasikėlei į antrą rangą šios firmos egzistavime. Antrasis, kuris parodė tokį didelį indelį šiame darbe ir buvo vos ne geriausias darbuotojas buvo @Boss_Like. Šiuo metu esi mechanikų direktorius, kas manęs nestebina, tikrai nusipelnei direktoriaus sosto .  Pirmas, kuris nusipirko mūsų gražiuosius ambulance buvo @Take_Risks. Pirmoje algoje, kur užpildė tik vienas darbuotojas ir pirmasis, kuris pasikėlė į antrą rangą buvo @Marco_Guerra. Taip pat gruodžio 15 dieną, dieną po vaistų gamybos paskelbimą įvyko atranka. Kurioje gruodžio 17-18 dieną pateko 4 nauji darbuotojai @Panama_Ibiza, @King_Legend, @Rolandas_Huba, @Echten_Bloodworth. Beje Echten, nors ir kiek tu daug buvai prisidirbęs, tikrai buvai geras darbuotojas ir tikrai ilgai išbuvai, netgi iki sausio galo! Pirmame konkurse/evente dalyvavo @Marco_Guerra ir @Jonas_Demonas (a.k.a. Bebras_Zebras). Taigi, kokia mano pačio nuomonė apie rangus? Iš tikrųjų atėjus į firmą buvau sugalvojęs padaryti savaitinius rangus. Jeigu jau padarėte užduotis rangams pasikelti, jūs galėjote vaistus parduoti. Bet what's the point in that? Tikrai rangų sistema buvo padaryta.. durna. Rangų pasikėlimas keitėsi gana neseniai, jeigu neklystu sausio pradžioje-viduryje, kuri davė galimybę keltis rangus ištisai, kadangi buvo duoti kiekvienam rangui po skirtingą užduotį. Mano manymu rangai tikrai pagerėjo ir iš tikrųjų nebeatrodė taip blogai. Sausio 6 dieną buvo paskelbtos naujos užduotys, kurias sakyčiau, net per dažnai taisiau ir tobulinau. Šios užduotys davė galimybę vykdyti užduotis kasdien bei suteikė galimybė vykdyti tokias užduotis, kurios buvo duotos +- kaip ir mėnesiui, nors labiau tiesiog pasiekimų užduotys. Jau kitą dieną t.y. devintą @Leoxi_Bug pradėjo plėšti pinigus. Tu buvai vienas iš aktyviausių darbuotojų, kurios esu matęs. @Panama_Ibiza (a.k.a. Ledo_Kubelis) buvo pirmasis, kuris atsiėmė tiek daug taškų ir išsikeitė į pinigus, kad vau. Šiek tiek buvo klaidų toje sistemoje, todėl jam atiteko netgi 1,2m 😅. Pačiai paskutiniai savaitei sukūriau medikų olimpines žaidynes, kurios tikslas buvo išleisti kiek įmanoma daugiau pinigų. Jeigu pinigai bus išdalinti, tai bent jau ir veiklos gausite prie to pačio . Laimėtojas, kuris buvo XXX laimėjo net 800k! Pirmoji veikla, kuri gan vėlai buvo padaryta, net vasario 3 dieną. Taigi, mano valdžios narys, mano pavaduotojas buvo išrinktas sausio 18 dieną. Iš viso vyko savaitės laiko google formos būdu atranka. Joje laimėjo @Heca_Rim. Išrinkau tave nes buvai geriausias kandidatas iš visų kitų. Parodei savo galią, norą dirbti firmoje ir viską pateikei google formose. Labai linksma buvo tave matyti bandant išmokti, priprasti ir suprasti, kaip veikia valdžia. Tai buvo tavo pirmas kartas todėl galima sakyti gan malonu, kad bandei ir tapai pavaduotoju, tikrai manęs nenuvylei. Daug kuom prisidėjai, padėjai, sukūrei rangus bei įsitvirtinai kaip tikras valdžios narys. Tave stipriai giriu, gal kada nors tapsi direktoriu, o aš tavo pavaduotoju? <juokiasi> Tikrai pagelbėjai, dėkui tau už viską.
Mano požiūriu firma nebuvo gan stabili, pastaruoju metu tik jin atsistatė į savo pusiausvyrą. Man pačiam tikrai gaila yra palikti šį postą kadangi nu pati pabaiga ir buvo geriausia ir stabiliausia, tačiau tiesiog trūko veiklos man asmeniškai ir norėjosi patirti kitą darbą iš darbuotojo pusės. 

Noriu padėkoti tiems, kurie suteikė pačių įvairiausių dalykų ir prisidėjo prie pačios firmos bei tiesiog buvo kartu.
@Migelis_Zhebtuvelis Dar kartą padėkosiu tau už iš tikrųjų manęs pačio sustiprinimą ir patirties gavimą kai buvau taksi pavaduotojas ZHB taxi firmoje. Taip pat padėkosiu už suteiktą šansą, nes be šio šanso, net nebūčiau patyręs tokią patirtį.
@Ema_And Nors ir nepatiko man tavo rangų sistema, bet ar aš kažką dariau? Nelabai, todėl šmeikšti tavo valdžios negaliu, tačiau tu su savo sistema sustiprinai mane, leidai patirti karo mediko buvimą bei tiesiog suteikei stiprios sveikatos.
@Heca_Rim Man padėjai visais įmanomais būdais, padėjai sukurti atrankas, padėjai jas išanalizuoti, padėjai sukurti veiklas/konkursus ir tiesiog patikrinti rangų sistemą. Kartu dirbome tikrai stipriai vienas kitam padėdami. Tave giriu tikrai stipriai. Vienintelis minusas, kurį jau minėjau vakarinis aktyvumas. Bet tai nieko nepakenkė, tikrai šauniai pavarei.
@Leoxi_Bug Tavęs, kaip darbuotojo tikrai nepamiršiu. Tu buvai toks aktyvumas, tiek visur dalyvavai, kėleisi rangus, kad vau. Taip pat padėjai daug su patarimais. 
@Dimitri_Russia Tau taip pat noriu padėkoti. Davei patarimų, ne visi buvo įmanomi šiom dienom, tačiau panaudojau kažkiek tavo patarimų, kad sukurčiau šią firmą stabilią.
@Marco_Guerra Direktoriaus kandidatas - mano varžovas. Tave giriu tuom, kad išreiškei savo norą tampat direktoriu. Nepavyko tau, bet rankų nenuleidai ir pas mane net pasiekei antrą rangą per porą dienų. Malačius.
@King_Legend Tu tai visai jau, atėjai - išėjai ir t.t., tave pagirsiu tuom, kad esi geras draugelis, pažįstu tave jau iš seniau, nuo Emos laikų galima sakyti. Su tavimi vis dar bendrauju ir ryšiai tikrai nenutrūks .
@Boss_Like be abejo tave pagirsiu. Ne sykį pastebėjai firmos klaidas, dalyvavai vos ne visur, jeigu ne visur. Bendravai labai daug, tikrai giriu tave. Sėkmės mechų direktoriaus poste! Sukūrei labai gerą kolektyvą bei firmą, taip ir toliau.
@Ekem_Slamstas Tave pažįstu iš Migelio taksų laikų. Buvai malačius, daug bendravau su tavimi, paėmei po manęs pavaduotojo postą pas Migelį. O dabar atėjai pas mane į firmą ir prabuvai iki sausio 9 dienos. Tik labiausiai gaila, kad tave reikėjo išmesti iš darbo, nes pc sugedo..
@Panama_Ibiza Atėjai į firmą šiek tiek pavėluotai, nes kilo tokių nesupratimų. Tikiuosi ir tikiu, kad neužmiršai savo "Hello Kitty" ambulance 🤣. Beje supažindinai mano pavaduotoją su šiuo projektu, tad labai malonu, kad tokį žmogų atvedei štai čia .
@Galibri_Mavike Prisistatei labai.. įdomiai. Sumaišei mane su @Tautvidas_Krisci(mūsų gyvenimai susimaišė, tu gauni mano žinutes, o aš tavo ) ir tiek bandei įkalbinti mane, kad aš tai jis, kad užtrukom gal valandą su virš. Pats, kaip asmuo esi šaunus, tikrai fainas žmogus.
@Justas_Justuxss Ramiau su pd, kaskart girdžiu rėksmus iš farų automobilių ir kalėjimo, kad pradėjau sapnuoti juos <juokiasi>.  Ne bet šiaip esi malačius žmogutis. Bet tikrai pasižymėjai savo išskirtinumo su pd ir non-rp .
@Echten_Bloodworth Firmoje pasižymėjai viskuom, tai buginimu, tai mano papeikimu, tikrai viskuom . Tačiau, kaip darbuotojas - patikai. Daug bendravai, suprantantis buvai bei kėleisi rangus bent jau iki trečio ir deja teko tave pamatyti išeinantį.
@Jonas_Sky Nors aktyvumu nepasižymėjai, bet buvai gan linksmas žmogutis. Su tavimi bėdų nekildavo, dažnai vykdydavai užduotis ir šiaip tikrai patikai. 
@Benito_Cartel Taip pat davei tiek daug idėjų, pasikeitimų, kad vau. Dėkui tau tikrai už viską.

Taigi, noriu pagirti visus darbuotojus dar kartą, kurie buvo kartu su manimi, praleido šį laiką, davė patarimų arba tiesiog buvo darbuotojais. 
@Marco_Guerra, @Tomas_Willsons, @Kamile_Blue, @Jonas_Demonas, @Dovydas_Gameris, @Swaika_Gold, @Skeletas_Bliudzius, @Sernas_Zilka, @King_Legend, @Tankistas_Benas, @Take_Risks, @Erikas_Flex, @Boss_Like, @Dyzelis_Treciasis, @Rolandas_Huba, @Ekem_Slamstas, @Laurynas'Epic, @Leoxi_Bug, @Benito_Cartel, @Panama_Ibiza, @Galibri_Mavike@Black_Ride, @Echten_Bloodworth, @Dzeris_Nezinau, @Heca_Rim, @Tomukas_Tomas, @Dimitri_Russia, @Rajono_Meras, @The_Afteris, @Jonas_Sky, @Gytis_Libert, @Zuljkis_Banas, @Pakalniuks_Alfa, @Justas_Justuxss, @Grantas_Glock, @Kazys_Jureivis, @Bunta_Fujiwara.

Taip pat noriu padėkoti ir ne vien savo darbuotojams, bet ir tikrai geriems ir nusipelniusiems žmonėms. @Charles_Leclerc, @Gytis_Sky, @Maxim_Kinderis, @Boss_Like, @Tomas_Honor. Aišku ir kitiems, kuriuos nepaminėjau ❤️. Didelis ačiū visiems.

Beje prisegu video iš savo perspektyvos šioje firmoje nuo pradžių iki pačios jos galo.

 


 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: Tule_Blck
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Mechanikų pavaduotojas.
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 28 dienos.
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Pagrindinė to priežastis, laiko stoka. Kai reikia gyvenime ištempti laiką mokykloje ir tuo pačiu užsiimti veikla šauliuose, vakarais prisijungti prie žaidimo vis dar sunkiau, ir sunkiau. Nesinori laikyt pareigų, kad tik jose būčiau.. Yra žymiai aktyvesnių darbuotojų, kurie yra verti mano vietos, todėl jiems linkiu didžiausios sėkmės. Ačiū Modestui ( @Boss_Like ) už pradinį pasitikėjimą, padarėm daug ir vis tiek manau, kad mes vėl ateityje užsiimsime su bet kokio tipo firmą ir padarysim dar daugiau kartu. Ačiū Dominykui ( @Migelis_Zhebtuvelis ) už suteiktą galimybę apsičiupinėti valdžios atstovo vairą ir pabūti kažkokios firmos istorijos liudininkų ir ačiū visiems tiems, kurie per šį laikotarpį rodė tik pozityvą ir kad kiekvieną žaidimo minutę buvo vis šviesesnė. 

Ačiū buvusiam ir dabartiniam mechanikų kolektyvui, smagu buvo būti jūsų vedliu. 

Redaguota Tule_Blck

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: Aurimas_Makvynas
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policija, pavaduotojas
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 20
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Savo darbą atlikau, pažadėjau Mantui, kad pabūsiu tik minimumą ir paliksiu pareigas ir per tą laiką sakiau, kad susirask sau nauja pagalbini, tikiuosi jam pavyko atrasti kažką iš esamų darbuotoju. Tikiuosi mano pagalbos tau užteko ir įgavai dar daugiau naujų žinių. Sėkmės tau @Mantas_Exotic Ačiū @Migelis_Zhebtuvelis už eilini pasitikėjimą. Sėkmės

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: Mantas_Exotic
Jūsų atstovaujama firma: Policija
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Ema_And
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Darbuotoja nuo laikinosios firmos, gavęs direktorių gavau iš jos pagalbos, patarimų. Dalyvaujanti veiksmuose, kalbanti Discord platformoje, kas tikrai reikalinga teisėsaugos darbui, per visą laikotarpį nepažeidė darbo nuostatų, drausminga. Daug išsiplėtoti nenoriu, viską parašiau asmeniškai Tau.
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: Saras_Tema
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos:"Diamond Taxi" Pavaduotojas.
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 41 dieną pareigose, bendrai firmoje 51 dieną.
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Atsiradus  svarbesniems prioritetams, tenka nutraukti darbą  tvarkantis su firma, nesinori kenkti   darbuotojų darbo  kokybei laikant pareigas  be pakankamo indėlio į jas. Ačiū @Maxim_Kinderis, @Migelis_Zhebtuvelis už suteiktą galimybę dirbti kartu su šauniausiu kolektyvu, bei unikaliausiomis firmos sistemomis.  Bei atskiras ačiū @Tomas_Honor už pagalbą apsiprantant su serverio sistemomis.  Didžiausios sėkmės šiai puikiai Firmai! ❤️🚕  
 

Redaguota Saras_Tema

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Parašė (redaguota)

X7b3YBl.png

 

Spoileris

Jūsų Vardas_Pavardė: 

 

Boss_Like


Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos:

 Mechanikų direktorius


Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 28 dienos.

49 dienos


Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: 

Pasiekiau ka norėjau, padariau taipogi ir nesinori užsiimti pareigų kaip jau pradėjo mažėti motyvacija stengiantis dėl firmos norisi jau kitokios veiklos kuri galėtų padėti man padaryti sampą vėl įdomu. Svarbiausia buvo išpildyti tai ka norėjau ir ka padariau AČIŪ visiem kurie buvote ar norėjote būti komandos dalimi, atnešiau biški unikalumo į forumo tvarkymą tikiuosi ateities direktoriai paims pavyzdį iš manęs ir tvarkys taip forumą kaip aš.

 

Redaguota Migelis_Zhebtuvelis
Iš pranešimo pašalinti įžeidimai/keiksmažodžiai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: Ema_And
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policijos pavaduotoja.
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 20 dienų.
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Nebėra laiko sampui, daug reikalų asmeniniame gyvenime, todėl nusprendžiau užleisti vietą tam, kuris labiau atsidavęs sampui bus :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: Mantas_Exotic
Jūsų atstovaujama firma: Policija
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Krumas_Kelkrastis
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Šis žaidėjas yra aktyvus, tad puikiai tiktų man į pašonę. Šis žaidėjas daug laiko skyrė DPu, tad parodo, jog firma rupi. Žaidėjas turintys idėjų, tikekimės pavaduotojo kėdėje jas parodys. Dažnai būnantis DC, šnekantis ko tikrai reikia būnant valdžioje. Šis žaidėjas yra ramaus būdo, draugiškas. Tad manau, nesąmonių pridarys.
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Parašė (redaguota)

Jūsų Vardas_Pavardė: Mantas_Exotic
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policija, direktorius.
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: Beveik du mėnesius.
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Vos tik gavus direktorių, buvo labai smagu. Buvo pakankamai kolektyvo dalyvauti veiksmuose, susiburti DC platformoje. Einant laikui visi darbuotojai išsilakstė. Į firmą pritraukti žaidėjų, neįmanoma, buvo bandyta visaip. Norisi nestovėti vietoje ir pabandyti kažkokios kitos duonos. Nesinori laikyti firmos rankose, kai į darbą nieks neateina, pagrindis aktyvumas tik iš valdžios susidaro.. Gal atsiras toks žmogus pas kurį kažkas ateis įsidarbinti. Labiausiai dėkoju visiems kurie buvo su manimi(kas ilgiau, kas daugiau): @Zalia_Arbata@Tony_Express@Gytis_Sky@Ema_And@Alan_Hill@Francesko_Moreti@Demarcus_Norwood@Linas_Bumer@Aurimas_Makvynas@Justas_Geruma@Laurynas_Bond@Kevin_Salvatore@Dzeris_Nezinau@Legalus_Migrantas@Kle_Bonas@Gvidas_Johnsonas@Mantvis_Bmw@Dovis_Nesakysiu@Krumas_Kelkrastis@Will_Jordan

Ačiū už pasitikėjimą, suteikimą tapti firmos valdžioje @Migelis_Zhebtuvelis

Redaguota Mantas_Exotic

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Parašė (redaguota)

Jūsų Vardas_Pavardė: Augustea_Honor
Jūsų atstovaujama firma: Medikų direktorė 
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Jake_Willson
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Gavusi direktorės postą, jis mane motyvavo, palaikė ir padėjo apsiprasti. Iš šalies žiūrėjau, kaip darbuotojai padeda naujiems atėjusiems žaidėjams ir tik iš Jake matėsi gražus ir aiškus paaiškinimas kas, kur. Su Jake jau buvo aptarta, ko iš jo reikalavau ir jam šis dalykas tenkino. Būtų malonu pasidalinti savo našta ir toliau vystyti medicinos darbą kartu.
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu

Redaguota Augustea_Honor

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Tony_Express
Jūsų atstovaujama firma: Taksi
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Rolandas_Capito
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Rolandas, turi pakankamai potencialo būti valdžioje ir tikrai manau jis tai pats įrodys. Asmuo neieškantis žodžio kišenėje, nesivelia į konfilktus ar ten kur jam nereikia. Paprastas bičas kuris papildo mane kaip vadovą, nemanau ar verta laukti ilgiau iki jo paskyrimo, dabar tik laikas ir jis pats įrodys savo vertę.
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.